5e verslag
Door: Arie & Heiltje
Blijf op de hoogte en volg Arie & Heiltje
01 Juni 2025 | Nederland, Egmond a/d Hoef
Vanochtend weer alles ingepakt behalve de stoelen en het tafeltje want Emily kwam met Olivia nog een uurtje koffiedrinken, gezellig!
We reden om 12 uur weg maar toen we op de afsluitdijk kwamen. Helemaal al aan het begin bij Kornwerderzand… file. Een hele lange. Ze zijn daar aan de brug/sluis bezig. Alles moest op 1 baan en de brug ging heel vaak open. Wat veel
boten kwamen van zee het IJsselmeer op.
zodra we de P op konden zijn we gaan lunchen en om een uur of drie kwamen we in Egmond Binnen aan. Daar had ik 2 camperplaatsen gezien. Een met 4 plekken en een met 36 plekken. Eerst maar naar die kleine, dat vinden wij altijd het leukst. De navigatie stuurde ons over een heel smal weggetje waar we niet eens een fietser konden passeren. Natuurlijk kwamen we er later achter dat we met een kleine omweg over een grotere weg hadden kunnen rijden. Pffft! Maar we kwamen bij de kleine camperplaats aan Het zag er niet uit! Het bleek een paardenpension te zijn. Het stonk er verschrikkelijk en gelukkig konden we keren. Weer terug over het smalle weggetje naar de volgende camperplaats. Dat zag er beter uit. Erg vriendelijke ontvangst. 36 plaatsen waarvan driekwart vol. Sanitair netjes en schoon. Ik kan er niet naar binnen met mijn rolstoel maar de eerste douche is gelijk om de hoek van de deur.
We blijven hier tot dinsdagochtend.
Morgenmiddag brengen we een bezoek aan Bep (zus van Arie) en Jan. 5 km hier vandaan.
Dat is het weer voor deze keer.
Groeten van ons beiden en van Kim die het naar wat leuk vond om snoepjes te krijgen van Olivia en met haar te wandelen.
01 Juni 2025 - 18:33
Grada:
Hoi Heiltje en Arie
Jullie hebben al paar fijne dagen gehad,vandaag ook zon maar wel veel wind hierzo,leuk dat ze nog uurtje langs kwamen kan nu wel weer poosje duren voor jullie ze weer zien,fijn dat je niet op de knollen camping bent gaan staan dit is beter,hoop dat het weer volgende week ook weer mee werkt dus wens jullie nog veel plezier,geniet van de rondreis
Groetjes Grada
01 Juni 2025 - 22:19
Georgette :
Jullie beleven altijd wel wat aparts nu weer een paardenpension hsha.De foto's zijn leuk een schattig achterkleinkind en een mooie camping.Het weer blijft gunstig dus kunnen jullie lekker genieten
02 Juni 2025 - 11:53
Reiny Van Schie :
Hoi heiltje even geprobeerd groetjes
02 Juni 2025 - 14:06
Nelleke Meuzelaar: