2e verslag
Door: Arie & Heiltje
Blijf op de hoogte en volg Arie & Heiltje
28 Mei 2025 | Nederland, t Harde
Goedendag,
Wat een regen vannacht! Kim stond om 4 uur zachtjes te janken bij ons bed. Dus hup haar mand op het bed en verder slapen.
De afgelopen dagen was het erg wisselvallig. Veel regen maar niet koud.
Ben en Laura kwamen koffiedrinken. Ben is een voetbalvriend van Arie van lang geleden. Zij wonen nu in ‘t Harde en Ben komt trouw per trein even “buurten”. Wij gaan tijdens onze rondreisjes altijd een paar dagen naar camping Rozenhoeve in ‘t Harde. Fijne, niet zo grote schone camping op loop afstand van Ben en Laura.
In ‘ Harde weet Arie wel de bakker te vinden (zie foto haha) maar niet de AH.
Gisteren ging hij boodschappen doen.De bakker is 2 km van de camping vandaan. Die kon hij eergisteren wel vinden. De AH is daar vlakbij maar Arie presteerde het 5,4km te fietsen om naar de AH te komen. Hij heeft echt geen richtinggevoel.
Vandaag moeten we naar de overkant verkassen. Door de hemelvaart drukte konden wij geen aansluitend plekje reserveren. Dus luifel en zijwand er af en verhuizen.Nu hopen dat het iets minder gaat regenen zodat we de zijwand er af kunnen laten.
Mijn rolstoel staat goed ingepakt buiten maar met slecht weer haakt Arie toch maar de zijwand aan de luifel, je weet maar nooit of het te vochtig wordt met al dat elektra aan de rolstoel.
Morgenochtend gaan we nog koffiedrinken bij Laura en Ben en dan rijden we door naar Heeg in Friesland. Een camping aan een jachthaven. 6 km bij Oudega vandaan waar Emily met gezin woont.
Tot het volgende verslag. Groeten van ons beiden en van Kim die liever in haar mandje tussen ons in slaapt.
28 Mei 2025 - 12:10
Ria:
Ja het weer is wisselvallig.Gelukkig temperatuur is goed.Vandaag af en toe zon.Wij zitten onder de luifel is goed te doen.Eerst zwemmen dan koffie drinken zonder dat lekker gebak van jullie haha maar met een kersen vlaai ook lekker.Kim vondt die herrie van de regen niet leuk denk ik.Nou jongens lekker genieten het mooie weer komt eraan.Liefs van ons
28 Mei 2025 - 13:01
Georgette :
Ja regen is altijd vervelend. Maar de weersverwachting is gunstig.Leuk dat jullie bij iedereen langs gaan.Veel plezier in Friesland misschien is bij de nieuwe camping een AH dichtbij voor Arie
28 Mei 2025 - 14:12
Ellen:
Ja het weer is zoals gewoonlijk onvoorspelbaar, maar zolang het niet te nat en te koud is, kunnen jullie heerlijk genieten. Groetjes van ons en een knuffel voor Kim