Donderdag 26 september
Door: Arie & Heiltje
Blijf op de hoogte en volg Arie & Heiltje
26 September 2024 | Spanje, Gavà
Het is zo ver … morgen vertrekken we richting NL. Heerlijke zonvakantie hebben we gehad, 20 autominuten bij Ernst en Marga vandaan. We hebben elkaar veel gezien maar morgen is echt voorlopig de laatste keer.
Gisteren zijn we naar de farmacia (apotheek) geweest. Ik had weer die nacht bijna niet geslapen. Ik was weer 5x geprikt door een mug. Ik heb hier al een keer over geschreven. Het lijkt wel of ik een allergie heb voor deze Spaanse muggetjes. Ze zijn super klein maar ik krijg er er enorme grote, pijnlijke, jeukende en gloeiende plekken van. Ik had er nog steeds niets voor gekocht. (Geen apotheek gevonden), maar nu zag ik er een vlak bij de camping. Ik kreeg een spuitbusje met schuim (2x smeren) en tabletjes , (1 x innemen) per dag. Het helpt goed maar vandaag moest ik toch weer smeren en een tabletje innemen. Vorige keer had ik 15 plekken op mijn benen. Nu maar 5 op armen en schouder. Wat dat betreft goed dat we hier weggaan.
Vanochtend zei Arie:” ik heb mijn medicijnen geteld en we zouden nog een weekje langer kunnen blijven”. Ik natuurlijk ook gelijk tellen haha. Nou ik kan nog wel 2 weken blijven. Maar nee, het is nog steeds heerlijk warm weer maar ééns moeten we toch naar huis.
Vandaag was het erg warm, ik heb een was gedraaid en echt… in drie kwartier was alles droog en kon ik het weer opvouwen. Het was eigenlijk te warm om buiten te zitten dus na het middageten zijn we boodschappen gaan doen. Heerlijk, 6 kilometer het windje in je gezicht. Arie blijft dan buiten met Kim en ik ga naar die supergrote Carrefour! Ik heb weer heel wat ingeslagen. Een tas op mijn voetenplank en eentje op mijn schoot. Allebei boordevol.
eenmaal weer buiten de boodschappen overgeheveld in Arie’s fietstassen en een lekker softijsje gehaald. Weer 6 km terug en we waren lekker afgekoeld.
Morgen inpakken. Om 12 u moeten we van de camping af dus daarna naar Ernst en Marga om afscheid te nemen en verder naar onze eerste slaapplek. Ik heb nog geen idee waar die is. Ligt er helemaal aan hoe laat we Barcelona uitrijden .
Het volgende verslag komt dus van ergens onderweg!
Groeten van ons beiden en van Kim die het wel zal missen: haar plekje onder de camper waar ze iedere hond voorbij ziet komen!
27 September 2024 - 01:59
Nelleke Meuzelaar:
Have a safe trip back!! Love from.me!!
27 September 2024 - 08:35
Georgette :
Nou bereid je maar voor op ons herfstweer. Wij wensen jullie een hele goede en veilige reis terug.
27 September 2024 - 11:29
Jan En Els:
goede reis terug.
Nogmaals gr. voor Marga en Ernst en wens ze succes!!!
doe het rustig aan en rij voorzichtig.
grElaJan
27 September 2024 - 12:13
Reinyvan Schie:
Nou Arie en Heiltje
een hele goede terug reis en geniet nog maar van het zonnetje
want hier is ie niet meer ha ha
groetjes [e-1f60e][e-1f44d]
27 September 2024 - 12:28
Grada:
Ja Heiltje en Arie er is tijd van komen en gaan,maar gezien hier het weer had er nog maar weekje aan vast geplakt haha,maar wie weet volgende week hier weer beter,geniet nog even van de laatste keer Ernst en Marga te zien en goeie terug reis, toch maar weer mooi gedaan vind het knap van jullie...Groetjes Grada
27 September 2024 - 14:00
Ellen Lalleman:
Goede reis terug, maar zeker weten dat jullie nu al terugkomen? Het is hier zo fris en nattig brrrrr.
Groeten aan Ernst en Marga en doe kalm aan. Nog even genieten van de andere omgeving onderweg.
27 September 2024 - 17:27
Marrie Lindenburg:
- Arie en Heiltje, goede terugreis, we zien de camper wel weer onder het afdak staan .Nou het scheelt inderdaad een jas met daar en hier. Sommigen hebben de verwarming zelfs al aan gehad 's avonds. En de regen is natuurlijk ook niet fijn voor Kim. Groeten