Vrijdag 13 september
Door: Arie & Heiltje
Blijf op de hoogte en volg Arie & Heiltje
13 September 2024 | Spanje, Gavà
Woensdag waren Marga en Ernst hier, het was droog en we konden buiten zitten maar het weer was niet zo goed dat Marga ging pootjebaden!
Donderdag hebben we niets ondernomen. Het was ook niet echt lekker weer. Niet koud (24/25gr) maar geen zon en als het zonnetje niet schijnt dan voelt de wind snel fris. We hadden nog 4 courgettes, dus maar weer courgettesoep gegeten. Voor Arie een vers gebakken stokbrood er bij en geloof het of niet daar eet hij driekwart van weg met roomboter en suiker! Na zijn soep natuurlijk.
Vandaag, vrijdag, zijn we naar het stadje Gavà zelf gefietst. Heen en terug 14 km en dat is best ver als je maar 10km per uur fietst, harder gaat mijn rolstoel niet en Arie valt nét niet om.
Boodschappen gedaan want de campingwinkel lijkt heel wat maar bij de groentenafdeling lag zegge en schrijven 1 knots van een ui en een trosje bananen. In de koeling zag ik nog een krop sla maar dat was alles wat er vers te koop was. Verder alles in blik en potten. Wel bakken ze 2x per dag vers stokbrood! En hebben ze ook ijsjes mmm! Maar meer dan stokbrood, water, bewaarmelk en ijsjes kopen we er niet.
nu, tegen 17.30 u zitten we nog lekker buiten, maar je kunt merken dat de zomer ten einde loopt want het is bijna 25 gr maar in de schaduw is het fris.
Verder valt er niet veel te vertellen. Precies over 2 weken vertrekken we weer naar NL. Dus we kunnen nog een hele tijd genieten van het luie leventje hier.
Groeten van ons beiden en van Ki, die het leuk vindt om tegen iedere langslopende De tijd vliegt! We zijn al weer 2 weken van huis en al één week op deze camping.
Woensdag waren Marga en Ernst hie, het was droog en we konden buiten zitten maar het weee was niet zo goed dat Marga ging pootjebaden!
Boodschappen gedaan want de campingwinkel lijkt heel wat maar bij de groentenafdeling lag zegge en schrijven 1 knots van een ui en een trosje bananen. In de koeling zag ik nog een krop sla maar dat was alles wat er vers te koop was. Verder alles in blik en potten. Wel vakken ze 2x per dag vers stokbrood! En hebben ze ook ijsjes mmm! Maar meer dan stokbrood, water, bewaarmelk en ijsjes kopen we er niet.
Groeten van ons beiden en van Kim, die het leuk vindt om tegen iedere langslopende hond te blaffen! te blaffen!
13 September 2024 - 17:47
Ria Steentjes:
Fijn dat het toch nog wel lekker weer is.Aad en ik zitten nu ook nog buiten in de zon.Vannacht was het erg koud.Gauw naar de wc en weer in je warme bed.Vanmirgen zoals elke morgen wezen zwemmen.is ook lekker..Morgen gaan we Nunspeet even in en een gebakken visje halen.Nu lieverds geniet er nog maar van
13 September 2024 - 21:29
Ben Te Kiefte :
In ‘t Harde was het beter weer dan gisteren. Meer zon, maar wel kouder. ‘s Morgens 16 graden. Fijn dat jullie nog twee hebben. Fietst Arie nog in de omgeving? Nog veel plezier samen en groeten aan Marga en Ernst.
14 September 2024 - 22:00
Georgette :
Dat lijkt mij heerlijk elke dag naar het strand.En dan de Kids weer even zien.jullie hebben zo een ontspannen vakantie
15 September 2024 - 14:51
Ruud Kelder.:
Leuk om al jullie belevenissen te lezen. Vandaag (zondag) is het in het zonnetje heerlijk, maar als de wolken komen is het ineens frisjes. Geniet dus nog fijn een poosje van de Spaanse zon. Veel plezier, M [e-38] R.