Groningen
Door: Heiltje
Blijf op de hoogte en volg Arie & Heiltje
31 Augustus 2014 | Nederland, Groningen
In Groningen aangekomen was het prachtig weer. De stadscamping ligt in een mooi park maar toen we er arriveerden was de toegang van het park afgesloten wegens een marathon of zoiets en stond er dat we via de Peizerbsan de camping konden bereiken. Gelukkig hebben we een navigatieapparaat. Bij de Peizerbaan aangekomen bleek het een weg te zijn waar je vanaf beide kanten niet in mocht. Dus terug en omgereden. Uiteindelijk zagen we de campinglaan met een bordje: doodlopend. Wat nu, gewoon erin rijden met het risico dat je terug moet en niet kunt draaien? Gelukkig kwam er een auto uit de laan en kon Arie vragen of we zo naar de camping konden komen. Het bleek dat men een paal verwijderd had zodat we er door konden naar de camping, msar dat was moeilijk te zien. Normaal mochten er alleen voetgangers en fietsen door. Uiteindelijk toch op de camping aangekomen. De plaatsen zijn allemaal doornat en men heeft veel moeite om campers een plekje te geven.
We staan nu langs een weggetje, net op het gras dat zo nat is dat ik het niet waag om er met mijn rolstoel doorheen te gaan. Volgens het leuke en aardige meisje dat per fiets onze plek had aangewezen droogt de grond snel als de zon gaat schijnen. Dus vanavond maar douchen in de camper en morgen zien we wel weer. Ik heb even op de iPad gekeken hoe we naar het centrum moeten lopen en waar Emily en Folkert wonen. Naar Emili is het maar 2,5 km dus een half uurtje lopen! Folkert woont er vlak bij en als je dan het station voorbij bent ben je zo in de stad.
De komende dagen blijven we dus hier, hoelang weten we nog niet.
Groetjes van ons beiden en de meisjes!
01 September 2014 - 12:28
Len Van Delft:
Hoorde net van aardbeving in groningen iets van meegekregen? Marlene is met de hele schoonfamilie op vacantie aangeboden door haar schoonmoeder en Peter heeft hetzelfde gedaan vorige maand is wel aardig he.Zelf snipverkouden Heb die pendel bekeken dat is natuurlijk wel goed voor jou.Hou je goed allebei en groetjes van mij -
01 September 2014 - 20:05
Georgette:
Zo'n stortbui komt ons heel bekend voor hebben wij de laatste keer vaak over ons heen gehad op de fiets. Misschien lukt het nog op de terugweg langs Gorssel te gaan.Ik heb een leuke avond met de kids gehad afgelopen zaterdag. Naar Avifauna is niet doorgegaan omdat Jan een paar dagen ervoor niet zo lekker was. Wij henbben lekker gegeten bij van der Valk in Nootdorp jij hebt een pendel gekocht maar ikkan mij er niks van voorstellen hoe dat eruit ziet ik ga het even opzoeken. Groetjes van Georgette en Jan