minibee, het fietskarretje!
Door: Arie & heiltje
Blijf op de hoogte en volg Arie & Heiltje
27 Mei 2012 | Duitsland, Neckargemünd
Zaterdag eerst boodschappen gedaan, ze blaften wel maar bleven rustig zitten. 's Middags naar Neckarsteinach gereden, er loopt een fietspad langs de Neckar. Ze blaften dat het een lust was, In Neckarsteinach op een terrasje wat fris gedronken en weer terug, het blaffen werd gelukkig minder en op het laatst was het stil.
Vandaag maar weer richting Neckarsteinach, jullie zullen het niet geloven maar ze hebben 2 km lang ztten piepen en blaffen. We hebben het gewoon genegeerd wat niet mee viel want Luna keft erg schel!! Toen hebben we ze er uit gehaald en lekker in het gras laten spelen in de hoop dat het tot hen door zou dringen dat er na een ritje wat leuks zou zijn. Nou mooi niet hoor, ze bleven aan de gang!
In Neckarsteinach zijn we de sluis over gefietst en over steile bospaadjes kwamen we weer aan de andere kant van de Neckar uit. Het ging allemaal net met de rolstoel.
Op de terugweg waren Elvis en Luna wel wat rustiger maar af en toe klonk er toch wat samenzang uit de minibee!
Morgen maar weer proberen. Vandaag was het 14 km, morgen weer iets verder, we zijn benieuwd hoe lang ze hun protest volhouden.
Veel bekijks hebben we onderweg, Arie met een knalgeel aanhangertje met blaffende hondjes achter zijn fiets en ik met mijnrolstoel met dragonfly!
We kregen ook wel opmerkingen zoals: ach wie hübsch, die hunden freuen sich! Ook hadden we helemaal geen fietsbel nodig!
Verder hebben we het reuze naar ons zin. We blijven hier maar voorlopig, de weersverwachting voor de Moezel is niet zo best, het wordt kouder daar, zo'n 13 tot 16 graden zelfs. Nou dan blijven we maar hier als het tenminste lekker weer blijft.
Op bijgaande foto zien de meisjes er heel gelukkig uit, maar jullie weten nu dat het maar schone schijn is :-)
Groetjes van Arie & Heiltje en de meisjes!
27 Mei 2012 - 14:17
Laura En Ben:
Wat een leuk koppeltje.
Past het karretje ook achter de racefiets van Arie. Dan worden ze misschien door de duizelingwekkende snelheid, die Arie ontwikkelt, wel stil. Ha,ha.
Het is hier ook prachtig weer al is het gaandeweg de middag gaan bewolken.
Verstandig om daar te blijven als het jullie zo goed bevalt.
Heeft Arie nog iets van het gammele Nederlands Elftal op TV gezien?
Gr. van ons en nog heel veel plezier met z'n vieren. -
27 Mei 2012 - 14:33
Len:
Wat een enige foto ik zit op het balcon er is jazz in duketown maar te warm voor mij misschien vanavond
groetjes -
27 Mei 2012 - 14:33
Len:
groetjes -
27 Mei 2012 - 17:49
Marianne:
Schitterend dat gedrag van die twee dotten! Inderdaad is negeren hier het enige wat zou kunnen helpen. Ik bewonder jullie wel want inderdaad is de blaf van Luna erg schel. Anderzijds gaat iedereen voor je opzij. Heeft toch ook wel iets handigs als je onderweg bent.
Ik wens jou en Arie daar op die plek nog veel mooi weer toe. Fijn dat jullie zo genieten.En een knuf voor de boefjes!!
Ze zijn toch zooooo leuk!!! -
27 Mei 2012 - 21:07
Ellen:
O wat een prachtige foto. We geloven graag dat jullie veel bekijks hebben. Nu ja dat geblaf zal uiteindelijk best ophouden, anders oorplugjes in haha. Veel plezier nog en geniet maar van het heerlijke weer (doenwe hier ook hoor). Groetjes van ons 4tjes -
29 Mei 2012 - 13:04
Ruud:
Een wat late reactie van mijn kant, maar je weet waasrdoor dat komt. Gisteren bij mooi weer lekker buiten m'n verjaardag gevierd; nu is er maar een slap zonnetje en dreigende luchten. De vooruitzichten zijn niet al te best, vrijdag terug naar 12 graden. Hopelijk blijft het bij jullie mooi, zopdat jullie nog veel met de keffende meisjes op stap kunnen.
Liefs, M&R. -
29 Mei 2012 - 16:25
Annemarie:
Hallo Heiltje en huisgenoten,
Wat een idyllische plek en de hondjes zien er uit of ze heel lief zijn. Gewoon schattig dat gele gevaarte met inhoud.
Geniet met volle teugen in zo 'n romantische streek.
Groet Annemarie -
29 Mei 2012 - 16:28
Margo:
weer een leuk verslag om te lezen. ik heb hardop zitten lachen, toelachen hoor :-] ik zie het helemaal voor me. hier alles z'n gangetje, alleen heeft Sylvester weer een griepje te pakken :-[ kusssssssssss