! de tijd vliegt!!!
Door: Arie & Heiltje
Blijf op de hoogte en volg Arie & Heiltje
06 Januari 2008 | Spanje, Santa Pola
In Spanje kennen de kinderen geen Sint Nicolaas, maar het ultime kinderfeest is "3 Koningen". De avond daarvoor, dus op 5 januari is er een optocht in elk dorpje of stad. Veel muziek en kinderen die sprookjes uitbeelden. Heel Santa Pola was op de been en we waren al vroeg weggegaan en zodoende had ik had een mooi plekje vooraan.
Hier in Santa Pola stelde het niet zoveel voor, maar het schijnt in grote steden een prachtige optocht te zijn met heel veel praalwagens.
Op de foto's kan je e.e.a. zien van de optocht in Santa Pola. Het was moeilijk foto's te maken want de kinderen waren in alle staten en liepen steeds voor de camera. Aan het eind van de optocht kreeg ieder kind een cadeautje, de meisjes een popje en de jongens een geweertje!!! waarmee je een kurk kunt afschieten. Pfffft. Al die jongetjes pief paf poef!!!!
Elvis vond al die drukte maar niets!
Vandaag, zondag, schitterend weer met 20 graden in de schaduw. Om 15.30 uur had Arie er 84 km op zitten en hebben we de skottelbraai aangestoken, lekker!
Nog 3 weken, dan zijn we al weer op de terugweg, de tijd vliegt!!!
Groetjes van ons beiden en tot de volgende keer.
Arie en Heiltje
06 Januari 2008 - 18:21
Willie/Jan Eikhoff:
Hoi Arie en Heiltje
We krijgen bijna zin om volgend jaar ook naar Spanje te gaan, alleen is Willie bang voor een terugreis door de sneeuw.
Op oudjaarsvond had Willie opeens de diarree, dat schijnt te heersen.
Vandaag hebben we ook weer eens een eindje gereden met de tandem.
Niet lachen Arie, we hebben wel 9,8 km gereden langs jullie straat en de Dobbe.
Wij wensen jullie nog een paar weken lekker warm en mooi weer toe.
Groetjes
Willie en Jan van den Eikhoff
06 Januari 2008 - 23:23
Ellen:
Hoi Heiltje en Arie,
Gelukkig is je val toch redelijk goed afgelopen Heiltje. Jolien geniet van elke foto van Elvis en vindt het nog lang duren voordat ze weer met Elvis kan wandelen. De meiden vonden het belachelijk dat ze de jongetjes geweertjes geven. Beter een bal vonden ze. Ben ik het mee eens.
Geniet maar lekker van het zonnetje. Hier wordt weer eens harde wind voorspelt. We wachtenmaar af.
Groetjes van ons vieren. -
07 Januari 2008 - 15:24
Henny:
Hoi Luitjes,
Wat vervelend dat je nog veel pijn hebt van de val,gelukkig kun je de zon er op laten inwerken.
wie valt er nou uit z,n rolstoel!
Je hebt wel mooie foto,s gemaakt,ze zijn ook erg mooi gekleed zeg.
Nou meid geniet er nog van,als je thuis komt dan schijnt misschien hier ook de zon,momenteel waait het hard en het is somber weer.
groetjes henny